TIP VAN DE WEEK.

Als je een fysiek klachtje hebt of ergens last van hebt, laat me je dan één advies geven. Ga NIET op internet zoeken. Ikzelf kan die verleiding helaas vaak niet weerstaan, maar op een of andere manier komt het er ALTIJD op neer dat je binnen nu en korte tijd een langzame, pijnlijke dood sterft. Ongelofelijk. Al heb je maar last van een jeukende anus. Op het moment dat je de symptomen op internet checkt, komt het toch weer uit op een vaak voorkomende, dodelijke vorm van huidkanker die vooral mannen treft van mijn leeftijdscategorie. Het is werkelijk waar ongelofelijk. Doe het gewoon niet en wacht een week af, of ga naar de dokter.

Ik heb de laatste 15 jaar trouwens verdacht veel last van overmatige zin in bier, vet voedsel en een vreemde drang naar het onderspuiten van vrouwen… Zou ik binnenkort doodgaan? Effe checken. Nope, ik ben gewoon een vent. Pfew. En die jeukende anus? Zal wel niks zijn…

 

 


 

 

Volgend artikel: Even serieus nu