Vrouwen zijn verantwoordelijk voor alle shit in de wereld. Denk er maar eens over na.

Ken je deze uitspraak? “Die zou ik wel neuken”.
Juist, een echte mannenuitspraak die wij doen wanneer we met onze vrienden aan het pilsen zijn en er komt een lekker wijf voorbij.
Eigenlijk zeg je met die woorden “Als zij het zou toestaan / meewerken, dan zou ik haar neuken”. Overigens doen wij deze uitspraak in ons hoofd bij zo’n 80% van de vrouwen, maar dat terzijde. In ruim het grootste gedeelte van de tijd dat deze uitspraak wordt gedaan volgt er daarna geen dampende actie.
Want zo werkt het dames en heren, wij zouden ze bijna allemaal wel neuken, maar de vrouw kiest. De vrouw kiest een man uit van wie zij eventueel wel een kind zou willen hebben opent dan haar gleuf voor hem. Met uitzondering van de laatste honderd jaar, betekende een partijtje wippen in de gehele geschiedenis van de mensheid dat je als vrouw waarschijnlijk daarna nog 9 maanden plus 20 jaar met de gebakken peren zit. En dat zit nog steeds ingebakken in het vrouwelijk brein.
En dus moet een vrouw haar selectieprocedure goed op orde hebben. Iets waar wij mannen geen last van hebben want wij deden onze figuurlijke rits dicht en waren er weg van.
En als je eenmaal bent geselecteerd, door je genen en voedselverzamelvaardigheden aan haar te hebben laten zien, geeft zij jou toestemming om haar te mogen neuken. Dat is iets wat niet voor alle mannen is weg gelegd, onthoud dat goed.
Wist je dat alle mensen die ooit geleefd hebben, afstammen van 30% van alle mannen die ooit geleefd hebben? Dat wil dus zeggen dat het vroeger heel normaal was dat 7 op de 10 mannen zich niet mochten voortplanten. In het dierenrijk zie je dit trouwens nog steeds. De minder goed gelukte apen neuken simpelweg niet. Of het nou de uitvinding is geweest van de pil, het condoom of de alcohol weet ik niet, maar ergens heeft er een grote verandering plaatsgevonden. Maar feit blijft, dat de enige reden dat er überhaupt seks plaatsvindt is omdat zij er voor kiest om haar benen te spreiden voor jou zodat jij je ding kan doen.

Nou, weer even terug naar het eerste punt. Waarom komt alle shit in de wereld dan door vrouwen? Omdat vrouwen bepalen welke mannen zich mogen voorplanten. Omdat vrouwen bepalen wie er nakomelingen krijgt en wie niet. En omdat vrouwen zo’n ongelooflijk achterlijk slechte smaak hebben op het gebied van mannen.
Hoe de fuck kunnen al die hersenloze smeerlappen zich blijven voortplanten? Waarom laten vrouwen zich neuken door mannen met oorbellen? Stoer doende rapnegers? Onbetrouwbare slissende Marokkanen die ze de auto in lokken met ‘psst meisje’? Dikke vrouwenslaande moslims met een flosbaard? Of idioten met een IQ van 84? Dan vraag je toch godverdomme om problemen? Wat voor kinderen zouden daar nou uitkomen?

Vrouwen hebben de macht en dus de verantwoordelijkheid om het menselijk ras te verbeteren. Om na een lange selectieprocedure alleen seks te hebben met atletisch gebouwde, weldenkende, humor hebbende, creatieve mannen met een groot voorhoofd en een eigen blog. Dat zouden ze moeten doen. Wordt de wereld een heel stuk mooier, vreedzamer, intelligenter en grappiger van.

Maar dat doen er maar weinig. De meeste vrouwen belonen nepheid, patsers en achterlijkheid. Daar zien we nu het resultaat van. Kijk maar eens een avondje SBS6 of eens rond op Facebook. Een neppe, stoere, achterlijke wereld.

Vrouwen, bedankt!

PS. Nu begrijp je ook waar de uitspraak vandaan komt dat mannen die veel vrouwen neuken een ‘held’ zijn en vrouwen die zich door veel mannen laten neuken een ‘slet’ zijn. Omdat dit gigantische gevolgen heeft voor de evolutie van onze soort. Daarom.

 


 

Volgend artikel: Waarom de kou zo slecht nog niet is