Heb je ooit een gelukkige feministe gezien?
Nee, natuurlijk niet. Die bestaan niet. Vrouwen worden feminist uit ontevredenheid en uit dik-en lelijkheid. Ze denken dat het feminisme hen gelukkig zal maken, maar het tegendeel is waar. Mensen weten vaak niet wat hen nou eigenlijk gelukkig maakt, maar één ding is zeker: Tegen de natuur ingaan in ieder geval zeker niet.

Je kunt horen en zien, vooral op internet, hoe er de laatste jaren enorm wordt afgegeven op de Nederlandse vrouw en zij op hun beurt weer op de Nederlandse man. We zijn voor elkaar gemaakt, dus eigenlijk zouden we gelukkig met de andere sekse moeten zijn… Maar waarom gaat dit dan steeds fout?
Komt ie. Nederlandse vrouwen zijn, samen met vrijwel alle Westerse vrouwen, het summum van feminisme. En feminisme is kut. Het heeft een vernietigend effect op onze samenleving. Natuurlijk, gelijke rechten voor iedereen, daar is ook deze schrijver voor, maar helaas zijn we weer eens doorgeslagen.

Naast allerlei gigantische (geo)politieke problemen die hier rechtstreeks door veroorzaakt worden, kijk naar hoe onze vrouwen erbij lopen… Het stikt in Nederland van de halve mannen die zogenaamd carrière willen maken (maar dan wel alleen in verwarmde kantoorbaantjes van max. 9 tot 5), die zich niet meer vrouwelijk kleden of vrouwelijk willen gedragen, er op los neuken, mannen willen domineren, geen respect meer hebben voor mannen, hun seksualiteit ‘afknippen’ en lekker veel zeiken, etc.
Eigenlijk doen ze simpelweg alles wat tegen de natuur van de vrouw indruist. Door de uitvinding van de anticonceptiepil, en het door de strot duwen van sprookjes en feministische bullshit, willen vrouwen ook ineens alles doen wat een man doet. En dan zelfs nog beter. Met alles bedoelen ze dan ook ‘werken’, maar iedereen weet dat vrouwen alleen op kantoor werken of in scholen en ziekenhuizen. Ik durf te stellen dat in 80% van alle beroepen vrouwen niet eens voorkomen. En dat willen ze ook helemaal niet. En dus laten we ze maar een beetje meespelen voor de bühne. Meestal tot hun 30 -40e, dan zijn ze het zelf ook wel weer beu.
Enfin, ze hebben nu dus zogenaamd hun ‘gelijke rechten’ gekregen. Ze mogen zelf bepalen waar ze werken (en worden zelfs voorgetrokken door opgelegde vrouwenquota’s), zelf bepalen hoeveel tig mannen ze neuken wat geen fysieke consequenties meer heeft en ze zijn mondig geworden. En niet een beetje ook.

Dat heeft ook uiteraard invloed op de mannen. De mannen worden steeds afgesnauwd, gebruikt en bekritiseerd en mogen zich geen man meer voelen. Vrouwen hebben altijd kritiek op ‘mannelijk gedrag’. De media doen hier ook aan mee. Daarnaast zijn er bijna geen ‘mannenplekken’ meer omdat vrouwen zich overal tussen hebben gemengd. Als laatste is scheiden en relatiebreuk voor een vrouw de normaalste zaak van de wereld geworden, waar ze vrijwel altijd ook nog beter vanaf komen door alimentatie en kinderregelingen die standaard in het voordeel van de vrouw zijn, zodat er ook een enorme hoeveelheid ‘single moms’ is bijgekomen. De vrouw is nu, mede door haar financiële onafhankelijkheid, eigenlijk in vrijwel alle situaties in het voordeel.

Het resultaat is een land vol verwijfde mannetjes en linkse hipsters. Mannen worden immers vanaf kinds af aan nu opgevoed door vrouwen, zowel thuis als op school, en worden continu afgezeken en bekritiseerd op hun mannelijke natuur en gedrag. Geweld mag niet meer, stevige opmerkingen maken mag niet meer, alles moet gerelativeerd en afgezwakt worden, het gemiddelde niveau van vele opleidingen en banen gaan omlaag om vrouwen ook een kans te geven, naar tieten kijken mag niet meer, etc.
En dus denken mannen, die gedurende de gehele historie alles uit de kast hebben moeten halen om überhaubt met één te mogen neuken, dat ze hun kansen op de seksmarkt vergroten door zich te schikken naar de wensen van de vrouw. Daar vragen ze toch immers altijd om? Om begripvolle, lieve en betrouwbare, moderne, goedgeklede, feministische mannen? Die nooit vloeken, geweld gebruiken, geen harde uitspraken meer doen, etc?

Het probleem is dat vrouwen zich hier diep van binnen helemaal niet tot aangetrokken voelen. Sterker nog, ze walgen van al die slappe zakken met hun betagedrag. Een vrouw wil diep van binnen veroverd, geleid en aangepakt worden. Op allerlei manieren. En dus kiezen ze, tijdens hun onbekommerde twintigerjaren voor seks met stoere binken, negers en marokkanen. De zogenaamde ‘bad boys’. Die mannen hebben overigens wel meer vrouwen op de agenda staan, dus dat is geen relatiemateriaal. Vrouwen kiezen dan maar voor de wat meer ‘stabielere’ man als deze periode van onbezonnenheid voorbij is en hun seksuele marktwaarde begint te dalen. Meestal zo rond de 27-32 jaar.
Ze eindigen dan met een typische Nederlandse slappe zak op de bank. Een betaman die godsblij is dat hij überhaubt nog een vrouw aan de haak heeft weten te slaan en er ook alles voor over heeft om haar bij zich te houden. Hij zweert zijn ‘slechte gewoontes’ af, gaat bijna niet meer naar zijn vrienden en gebruikt regelmatig de woorden ‘ja schatje’ en ‘sorry schatje’. Daar voelen onze vrouwtjes zich echter totaal niet tot aangetrokken dus het seksleven bloedt al snel dood. Stiekem dromen ze nog regelmatig over hun spannende escapades met die rijke gast van een paar jaar geleden met die enorme testikels. Dan gaat de wekker weer en moeten ze naar hun werk.

Helaas bleek het feminisme allemaal een grote farce. Op het moment dat ze 30 -35 zijn realiseren vrouwen zich dat ze zijn voorgelogen en dat ze eigenlijk helemaal niet gelukkig worden van dit leventje. Werk maakt vrouwen niet gelukkig want het ontbreekt aan oprechte ambities. De slappe zak die op de bank zit maakt haar ook niet gelukkig. Echte passies en hobby’s hebben vrouwen niet ontwikkeld want dat was nooit nodig met een eindeloze lijst aanbiedingen van mannelijk vlees. Dus wat moet je dan? Ze knippen hun haren kort en ze gaan ‘lekker gek doen’. Ze weten het niet meer.
Goed, leuk verhaal, maar nu waar het dan echt om draait.
De westerse mens sterft uit door het feministische kutgedrag van onze vrouwen. En wij mannen hebben het laten gebeuren en zelfs gestimuleerd. We zijn een soort ‘uni-sex’ geworden. Onze mannen zijn vrouwelijk en onze vrouwen zijn mannelijk. De mannen willen echer geen kortharige, snauwende, dominante zeikerds en de vrouwen willen geen linkse, softe, slappe hipstermannetjes. Die ze zelf hebben gecreëerd.
En daarom zie je steeds meer westerse mannen kiezen voor een Japanse vrouw, of een Turkse of Braziliaanse. Waar vrouwen nog vrouw willen zijn en ze mannen nog man laten zijn. Onze vrouwen dromen op hun beurt over een geile Spanjaard of een gespierde neger met een grote piemel.

We zijn als sekse elkaar gaan minachten. Nou, proficiat hoor. In een paar decennia je hele cultuur om zeep helpen voor een stel idealen die nou niet bepaald ideaal genoemd kunnen worden. Wat is er mis met het erkennen van de verschillen tussen man en vrouw en daar je samenleving op inrichten?
Dit alles heeft namelijk één groot gevolg en dat is dat we in Nederland nog maar 1.6 kind gemiddeld per koppel krijgen. En dat we allemaal massaal ongelukkig zijn in dit land, maar dat terzijde. Aangezien er 2.0 mensen per koppel zullen sterven, wil dit zeggen dat we in een rap tempo onze bevolking laten krimpen. Als we zo doorgaan, zal ‘het blanke ras’ over een aantal generaties niet meer bestaan. Geen grapje.

Dit is een van de grootste huidige problemen van de westerse samenlevingen. En de oplossing volgens de politiek? Nóg meer feminisme prediken en stimuleren met baanquota’s.
En het probleem van de bevolkingsafname? Dan importeren we toch gewoon lekker veel moslims… Problem solved. Die krijgen namelijk wel nog 5 kinderen gemiddeld per koppel.

Als je ons land wil redden en onze cultuur wilt behouden, dan ga je terug naar de basis. Terug naar de natuur.
Mannen, wordt weer man. Pik het gebitch en gezeik niet langer van die zeikwijven en neuk ze hard. Als dit niet werkt, zet ze buiten. Realiseer je dat jouw seksuele marktwaarde helemaal niet hoeft te dalen over de jaren. Focus je op je ambities en blijf groeien als persoon en als man. Realiseer je dat wij mannen verantwoordelijk zijn voor deze shit. Wij hebben het zover laten komen. Man up.
Vrouwen, kap met bitchen, maak jezelf weer vrouwelijk en stop met al dat geslet en stort je niet in een carrière waarvan je weet dat je er niet op zit te wachten. Realiseer je dat jouw seksuele marktwaarde wel heel hard zal dalen na je 30e. Zoek een fatsoenlijke vent, probeer hem niet te veranderen en realiseer je dat moederschap erg gelukmakend is. Het zal je meer voldoening geven dan verplicht voor een baas werken om vervolgens je zuurverdiende geld aan nietszeggende rotzooi uit te geven.

Je zult zien dat mannen dan weer mannen worden en daar voel jij je als vrouw dan ook weer tot aangetrokken. We gaan elkaar als sekse dan hopelijk weer meer waarderen.
En als laatste aan beide seksen, ga je maar eens voortplanten. Voordat het te laat is.

 

Volgend artikel: De harde G. Vies klinkend gorgelend slijm