De gemiddelde penislengte schijnt ergens tussen de 13 en 16 cm te zitten. Er zijn hier talloze onderzoeken naar gedaan. Even Googelen en u weet zelluf. Maar voordat je nu een gat in de lucht springt of bij de pakken neer gaat zitten na het verwerken van deze informatie, moeten we er eerst achter zien te komen of dit wel klopt. Want hoe meten ze zoiets eigenlijk?

We hebben het hier dus over zaadbuksen in erecte toestand. Ik vraag me dan echt af of de metingen wel kloppen. Hoe is dit gemeten? In een laboratorium? Door een ouwe vent met een mondkapje die, stinkend naar zware shag, hem beetpakt en opmeet? “Effe stilzitten kerel, ik ben zo klaar.” Hoe krijgt de deelnemer überhaubt een stijve in die situatie? En is hij niet al ‘half slap’ tegen de tijd dat die ouwe vent eens klaar is met opmeten?
Of hebben ze allemaal verpleegsters van tussen de 18-25 met strakke lijven die half naakt om de paar seconden een paar likjes aan het toompje geven tijdens het strak trekken van de rolmaat?
Prettig, maar onwaarschijnlijk…
Dus, klopt dit dan allemaal wel?
Er zijn mijn inziens een aantal opties:
– De penissen zijn helemaal niet opgemeten door doctoren of onderzoekers en zijn opgemeten door de deelnemers zelf. In dit geval verwacht ik een lagere daadwerkelijke lengte dan beweerd. Ten eerste doen mannen met een kleintje dan waarschijnlijk helemaal niet mee aan het onderzoek of bluffen ze er rustig op los.
– De penissen zijn wél opgemeten door onderzoekers en de deelnemers zijn in een niet-geile bui met een quasi 68% stijve versie opgemeten. Net zo hard als een banaan die te lang in de zon heeft gelegen. In dit geval verwacht ik een hogere daadwerkelijke gemiddelde lengte.
– Of bestaat er een dokter Mengele-achtig onderzoek waarbij er, tijdens andere ingrepen zoals een operatie onder narcose, een pikkenmeter een of ander goedje inspuit om de snikkel van de slapende patiënt 100% kneiterhard te maken om hem vervolgens zonder medewerking uitgebreid te kunnen opmeten?

Indien de laatste optie onwaar is en laten we dat hopen, dan trek ik (hihi trekken) de gemiddelde lengte in ieder geval sterk in twijfel. Dat is toch zonde, want belangrijker onderzoek kan ik niet bedenken.
Ideeën? Ik hoor ze graag.

 

Volgend artikel: Waarom is het hoofd van Rob Jetten zo irritant?