“Homoseksualiteit komt ook voor onder dieren.” Hét argument van tolerant (vergayed) Nederland om te zeggen dat homoseksualiteit absoluut ‘natuurlijk’ en normaal is. Not quite.

Je verwacht het al; bullshit dus. Dieren neuken gewoon alles wat los en vast zit.
<gayvoice>”Ja maar het is bewezen dat konijnen bijvoorbeeld ook vaak mannelijke soortgenoten penetreren hoor.”</gayvoice>
Inderdaad dat doen konijnen. Echter, konijnen (en de meeste dieren for that matter) neuken gewoon alles wat los en vast zit. Ik heb vaak bij Funniest Home Video’s konijnen en honden een paar schoenen zien neuken, een strandbal, een ander konijn, een molshoop. Dieren pakken gewoon wat ze pakken kunnen. Dat is dan trouwens wel weer een overeenkomst met homo’s. Zit er toch weer iets van waarheid in het verhaal. Homoseksualiteit komt niet onder dieren voor, dierlijk gedrag komt onder mensen voor. Zo, case closed.

En nu ik toch bezig ben, wil ik nog effe een ander misverstand uit de wereld helpen.
Er bestaat niet zoiets als ‘in het verkeerde lichaam geboren zijn’.
Transseksualiteit = Een uit de hand gelopen situatie op basis van een al langdurig verneukt zelfbeeld. Niks meer, niks minder. Als je geboren wordt met een penis en zaadballen, dan ben je een man. Kan me niks uitmaken of het niet zo ‘voelt’, maar die pik hangt er toch echt. Dan kun je hem er wel professioneel laten afhakken, maar dat verandert niks aan de zaak. Dan ben je een man met een afgesneden pik.

We zijn in dit land, maar eigenlijk in de gehele Westerse wereld weer eens volledig doorgeslagen met onze drang naar het worden van een soort verheven alles-accepterend-kijk-mij-geweldig-en-open-minded-zijn-volk. Alles moet maar kunnen. Conservatisme is de grote vijand. Iedereen is speciaal. Maar sommigen zijn natuurlijk specialer dan anderen en dat is niet eerlijk! En om vooral maar niemand zijn of haar gevoel te willen kwetsen, komen er steeds nieuwe initiatieven. Zo is er laatst in Canada al voor het eerst op een paspoort het geslacht ‘onbekend’ aangevinkt bij een pasgeboren baby. Het kind mag uiteraard op latere leeftijd kiezen bij welk geslacht hij of zij zich het meeste thuis voelt. Het gaat niet lang meer duren, of in heel het Westen is binnenkort iedereen genderneutraal tot dat het tegendeel bewezen is. Sterker nog, het is al overgewaaid.
Way to go jongens! Als je niet in de gaten hebt dat dit gigantische identiteitsproblemen in de hand werkt, dan snap je er helemaal niks van. We zijn knettergek geworden. Hoeveel ik religieuze mensen ook haat, ze beginnen inmiddels nog op een redelijk alternatief te lijken voor onze collectieve waanzinnigheid. Er zit wat in ons drinkwater ofzo, kan niet anders.
De linkse hipsters die dit lezen zullen nu al gaan steigeren en zeggen dat deze problemen altijd al voorkwamen bij mensen maar dat het nu simpelweg meer geaccepteerd is om er voor uit te komen. Nou, en ik weet net zo zeker als jullie (niet dus) dat dit helemaal niet het geval is. Denk je nou echt dat als je continu bezig bent met overleven, een speer in je rechterhand, hongergevoel in je buik, gestrest van de adrenaline en lage suikerspiegel, jagend op een hert dat je dan ineens naar je peniskoker kijkt en denkt ‘verrek dat ding hoort niet bij mij, Zoera geef mij jou mes eens?’
We zijn onze verbondenheid met de natuur, onszelf, het fysieke, het overleven en simpelweg de realiteit volledig kwijt geraakt. We hebben het zo goed dat we het niet eens meer in de gaten hebben. De mens is gemaakt om te overleven en zich voort te planten, daar zijn ons lichaam en onze psyche op gebouwd. We zitten in verwarmde kamertjes met kunstlicht, we vreten onnatuurlijke troep waar we een constante aanvoer van hebben en we vullen ons leven met ‘alternatieven’ voor de werkelijkheid. In plaats van vechten en jagen spelen we computerspelletjes of doen we aan sport. In plaats van proberen seks te hebben kijken we porno. In plaats van te jagen en eten te verzamelen gaan we naar de Aldi en gooien we een maaltijd in de magnetron. Simpelweg, we doen eigenlijk alles wat onnatuurlijk is. We hebben daarbij de tijd om onszelf knettergek te lullen van binnen. En het belangrijkste, we hoeven niet meer te overleven. Geen spinnen, geen tijgers, geen andere stammen die ons iets aan willen doen (behalve Moslims dan, maar daar mag niet over gepraat worden), geen gevaar van buitenaf, dus verzint ons brein zelf maar iets om dit te compenseren om ons toch het gevoel te geven dat we op een missie naar verbetering zijn.

Zouden er trouwens ook dieren zijn die hun eigen pik eraf bijten omdat ze van mening zijn dat hij er niet hoort te hangen? Hà, daar heb je dat gigantische brein van ons weer. Je kunt jezelf zo gek maken als je zelf wilt. Ik vind het ook altijd lastig om ‘omgebouwde’ mensen hij of zij te noemen. Mijn gevoel (en dat van iedereen, behalve ‘vrijgevochten’ gutmenschen) zegt eigenlijk dat als je als je als man geboren bent, dat je dan gewoon man bent en blijft. Ik zou het in ieder geval niet waarderen als ik ná de seks hoor dat de ‘vrouw’ een maand geleden nog man was.
Gelukkig, in tegenstelling tot vrouwen, liegt een gedraaide adamsappel niet.

Overigens moet iedereen doen en laten wat hij wil. Gloryholes leegzuigen, je pik eraf laten zagen, etc. Als je er echt gelukkiger van wordt en je schaadt een ander niet, dan is alles geoorloofd en zal ik de laatste zijn van wie je last hebt. Maar een beetje zelfreflectie kan nooit kwaad lijkt me en noem het beestje wel gewoon bij de naam. En om dit nou collectief te stimuleren vanuit de overheid… Nee, daar trek ik de grens. Oh, en om het goed te maken wil ik nog best toegeven dat hedendaagse ‘de maatschappij’ ook nog mede verantwoordelijk is voor het opgelopen verneukte zelfbeeld. Zo, wordt deze groep toch nog een beetje ontzien.

Man, wat ben ik blij met mijn (goed gelukte) pener. Hoe kun je zoiets moois er ooit af laten snijden… 35 tinten paars. Ik vat em nog eens vast.

 

Volgend artikel: Vanaf nu 100% eerlijk zijn