Dagelijks in het nieuws zijn vrouwen die weer eens boos zijn. Meestal op mannen, maar vooral gefrustreerd over hun positie als vrouw. Ze zijn het beu om als ‘lustobject’ te worden gezien en schoppen vooral tegen ‘het patriarchaat’. Want ze zijn toch zo onderdrukt allemaal.
Hier weer een voorbeeldje.

Oh man wat heb ik een hekel aan (kortharige) feministen. Wat een hypocriet kutvolk.
Mevrouw is ‘boos’ over het feit dat vrouwen gezien worden als lustobject en roept daarom alle vrouwen op om mannen maar geen seks meer te ‘geven’ tot dat ze ‘het leren’. Dus de enige manier waarop ze mannen kan ‘terugpakken’ is met haar zo begeerde lustobject waar ze van baalt. Niet alleen getuigt dit weer van een zeer laag IQ, maar dit bewijst ook maar weer eens dat vrouwen er niks aan doen om hun eigen positie te verbeteren. Protesteren met je blote tieten is natuurlijk ook veel makkelijker dan daadwerkelijk zorgen dat je ‘even veel ‘ en alles ‘even goed’ doet als mannen.

Want over welke ‘onderdrukking’ heeft ze het precies? Hoeveel van haar seksegenoten werken er in gevaarlijke beroepen waarbij jaarlijks vele werknemers omkomen? Welke vriendinnen van haar doen fysiek zwaar en / of het vuile werk zoals bijvoorbeeld straten maken of rioolreiniging? Wie draagt de zware tassen en moet de deur open houden? En wie krijgt vrijwel standaard de kinderen én alimentatie na een relatiebreuk?
En ze verwachten natuurlijk wel dat wij mannen onszelf voor haar zullen opofferen als het moment zich aanbiedt… Mannen moeten uiteraard de ‘damsel in distress’ beschermen met gevaar voor eigen leven. De eitjes zijn immers meer waard dan het zaad en dit leren wij al vanaf onze kindertijd. In cartoons en sprookjes wordt er al vroeg ingestampt dat een prins, wil hij ooit kans maken op een partijtje wippen met de mooie (doch luie en onhandige) prinses, hij eerst zijn leven op het spel zal moeten zetten door te vechten met allerlei vijanden van groepjes ridders tot aan vuurspuwende draken. En als er zich een ramp voordoet zoals bijvoorbeeld de Titanic die zinkt, dan worden de vrouwen en kinderen als uiteraard als eerste gered. En als je een vrouw wilt ‘versieren’, dan zul je haar moeten overladen met affectie, creativiteit, doorzettingsvermogen en verwennerij. Althans, dat is wat ze ons mannen op jonge leeftijd al proberen duidelijk te maken. Mannen zijn vervangbaar, zowel in de liefde als in het echte leven en mogen naar het front gestuurd worden als kanonvoer. Zolang de vrouwen maar veilig zijn.

Hoezo patriarchaat? Waar hebben vrouwen dit allemaal aan verdiend?
Oh ja, ik weet het alweer. Door hun schoonheid en hun eierstokken natuurlijk!
Dat is nou wat ik noem een luxepositie. Maar we gaan nog een stapje verder.

Ze hebben inmiddels, in de gehele Westerse wereld althans, godverdomme alles wat hun hartje begeert. Als ze een probleem hebben, dan komt een man het oplossen. Altijd. Of denk je dat er een vrouwelijke loodgieter, stukadoor, of elektricien je huis komt fiksen? Of denk je dat een vrouw je auto een grote beurt geeft? Denk je dat een vrouw jou komt helpen als je in elkaar geslagen wordt? Denk je dat een vrouw de shit gaat oplossen als er vijanden zijn die oorlog willen? Denk je dat deze hele wereld is zoals hij is met de gehele infrastructuur, huizen en gebouwen, internet en NUTS voorzieningen etc. omdat dit opgebouwd en onderhouden is door vrouwen?

Arme vrouwtjes toch… Niet door hebben dat de enige reden waardoor je in het westen zo luxueus kunt leven, jezelf kunt ‘ontplooien’ door een leuke pretstudie te doen, wat piemels te likken in Australië of Thailand en vervolgens 24 uur per week lekker de kenau kunt uithangen op je ge-airconditionde kantoorbaantje, is omdat mannen hiervoor letterlijk honderden jaren gezwoegd en geleden hebben, en vandaag de dag nog steeds.

Mannen hebben zich altijd ingezet zodat (hun) vrouwen het zo goed mogelijk hebben. Andersom gebeurt dit, in de seksuele prime time van vrouwen (van 18-25) nooit. Mannen hebben vrijwel alle muziek geschreven en kunst gemaakt voor en om vrouwen. Mannen hebben vrijwel alles bedacht, opgebouwd én onderhouden. En ja, omdat de natuur zo werkt hebben mannen vrouwen altijd begeerd en als seksueel aantrekkelijk ervaren in hun jonge jaren maar dit is nou juist ook de drijfveer van de man. Seksuele drift is de motor van het leven van beide seksen, maar vooral de (onbewuste) oorzaak van alle ambitie van de man.
En vrouwen weten dit stiekem allemaal wel. Dit hele feministische slachtoffer- en doordramgedrag is gewoon een (collectieve) shit-test. Om te kijken hoe ver ze kunnen gaan en hoeveel wij mannen ze nog (blijven) geven. En vrouwen zijn zich heel goed bewust van onze drijfveren en weten dat ze zelf vrijwel uitsluitend begeerd worden om hun schoonheid en vruchtbaarheid.
Daarom protesteren ze altijd met blote tieten of zoals dit voorbeeld, door mannen van seks te onthouden. Een ander middel hebben ze niet. Ook niet na tientallen jaren van feminisme.
Maar prima. Onthoud mannen maar van seks en knip je haren en je seksualiteit maar af. Hang maar lekker de onaantrekkelijke, ‘independent’ bitch uit.

Dan onthouden wij mannen vanaf nu alle kortharige zure kutkutten en ‘social justice warriors’ van financiële middelen, onderhoud aan huis en auto, doen we niet meer het vuile werk, maken we geen kunst meer, geven we geen cent(imeter) te veel meer en mag ze het zelf oplossen als ze in een nood- of probleemsituatie komt. Kijken hoe lang het dan duurt..

Als je écht iets wilt doen, word dan bijvoorbeeld eens timmerman, stukadoor of automonteur. Werk 50 uur per week zonder te klagen en doe je werk net zo goed als je mannelijke collega’s. Niet zeuren, geen maandelijks verlof door ‘ziekte’, geen (toekomstige) kinderwens en ploeter door voor je man zodat die in het weekend lekker kan gaan shoppen. Als je dán nog minder verdient dan je mannelijke collega’s, dan heb je het recht om te klagen.

Tot die tijd, geniet maar lekker van je luxepositie doordat je toevallig vruchtbare eitjes hebt. Zo lang het nog duurt…

 

Volgend artikel: Moehaha. Trump wint. De verheven millenials verliezen.